arrow_drop_up arrow_drop_down

KLM nu ook rechtstreeks naar Las Vegas

KLM is gestart met de route Amsterdam – Las Vegas (LAS). Op dinsdag, donderdag en zondag kan je met een Boeing 787-9 Dreamliner naar deze bekende gokstad in de staat Nevada.

Het vluchtschema is

KL0635 vertrekt van Amsterdam-Schiphol om 12.35 uur en arriveert om 14.15 uur lokale tijd in Las Vegas, McCarran International;
KL0636 vertrekt uit Las Vegas om 16.05 uur lokale tijd en arriveert de volgende dag om 11.05 uur in Amsterdam-Schiphol.

Gok- en entertainment maar ook natuurparken

Las Vegas ligt midden in de woestijn en is als gok- en entertainmentparadijs vaak het toneel voor Hollywoodfilms. Luxueuze hotels, eindeloos veel casino’s en optredens van grote sterren – dat is Las Vegas in een notendop.

Maar Las Vegas heeft meer te bieden. Het is ook een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars. Het is een uitstekend startpunt voor een bezoek aan de schitterende nationale parken in de omgeving, zoals Zion National Park en Bryce Canyon. De bekende Hoover Dam ligt op circa 50 kilometer en de Red Rock National Conservation Area op slechts zo’n 20 kilometer. Zoals de naam zegt, is hier alles rood behalve de Yoshua bomen en vele cactussen. Op Mount Charleston, circa 70 km van Las Vegas, kan je in de zomer heerlijk wandelen en in de winter skiën.

Neem contact op voor een reis op maat!