Balearen: Mallorca, Ibiza, Menorca, Formentera

De Balearen

De Balearen, in de Middellandse Zee, zijn het gehele jaar door populair dankzij de vele zonuren, stranden en mooie natuur.

Je vindt er betoverende baaien, prachtige zonsondergangen en weelderige natuurlijke landschappen. Een kwart van het grondgebied maakt deel uit van het European Natura 2000 Network.


Mallorca en Ibiza zijn de bekendste eilanden van de Balearen die verder bestaan uit Formentera en Menorca, het kleine zusje van Mallorca. Op 6 kilometer van Ibiza ligt Formentera.  

Vakanties naar Mallorca, Ibiza, Menorca en Formentera

Strandvakantie

Mallorca

Het grootste eiland van de Balearen heeft veel te bieden. Van de bekende badplaatsen, Palma de Mallorca tot plekken ver weg van het toerisme.

Strandvakantie

Ibiza

Ibiza is bekend als het party-eiland maar heeft zeker meer te bieden. Mooie natuur, witte stranden en Ibiza Stad is zeker een bezoek waard!

Strandvakantie

Menorca

Op dit kleine broertje van Mallorca geen massatoerisme maar wel mooie natuur met baaien en witte stranden. Ideaal voor natuurliefhebbers.

Strandvakantie

Formentera

Het kleinste eiland van de Balearen is een oase van rust naast zustereiland Ibiza.

Verken het eiland te voet of op de fiets.

wellness

Wellnessvakantie

De eilanden bieden volop mogelijkheden om zowel te ontspannen in een van de wellnesshotels als actief bezig te zijn. Ook leefstijlkuren zoals detox en rebalancing.

Stedentrip Palma de Mallorca

Palma de Mallorca, ook wel klein Barcelona genoemd, heeft alles in huis voor een zonnige stedentrip. Bezienswaardigheden, o.a. van Gaudi, lekker eten, leuke winkeltjes en meer.