Canarias: Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura

Canarische eilanden

Met een gemiddelde temperatuur van 23 graden in de zomer en 19 in de winter zijn de Canarische eilanden gedurende het hele jaar een perfecte plek voor een zonvakantie. Vergeet de stress en doe nieuwe kracht op onder de zon. 


De vulkaanlandschappen op de Canarische eilanden zijn magisch. Evenals de eeuwenoude bossen, de duinen en de zee. De biodiversiteit is enorm met de vele natuurschatten waarvan twee zijn uitgeroepen tot Unesco natuurerfgoed. Qua buitenactiviteiten zijn de mogelijkheden legio; van fietsen en wandelen tot duiken en walvisspotten. 


Geniet op de Islas Canarias van zon, strand en zee!

Vakanties naar de Canarische eilanden

gran canaria

Strandvakantie

Gran Canaria

  Boek een vakantie naar een van de bekende stranden in het zuiden zoals Playa del Ingles. Ontdek ook het binnenland en de hoofdstad Las Palmas.
tenerife

Strandvakantie

Tenerife

 Tenerife staat bekend om het aangename klimaat, het hele jaar. Mooie natuur maar ook historisch erfgoed en prachtige kust zoals Costa Adeje.

Strandvakantie

Lanzarote

Geniet jaarrond van de zon, de zee en gastronomie in de badplaatsen. En waan je op de maan in het unieke nationaal park Timanfaya. 
fuerteventura

Strandvakantie

Fuerteventura

Een stralende zon, parelwit strand, palmbomen en een helder blauwe zee. Wat wil je nog meer voor een strandvakantie op Fuerteventura?