IJSLAND

IJsland voor een stedentrip of rondreis

Als je IJsland zegt, dan denk je aan ongerepte natuur met vulkaangesteente, imposante gletsjers en sluimerende vulkanen. Bijna 80% van het landoppervlakte is onbevolkt en er wonen sowieso niet zo veel mensen en de meesten wonen in de hoofdstad Reykjavik. 

Reykjavik is omringd door bergen en zee en heeft een lange geschiedenis. Opvallend zijn  de huizen met in heldere kleuren geschilderde daken en in het centrum vind je gezellige pleintjes, mooie winkels en een grote keus aan restaurants en bezienswaardigheden.

Hoogtepunten van IJsland ...

  • drie nationale parken waaronder Vatnajökull met de grootste gletsjer van Europa
  • Geysir, één van de beroemdste geisers ter wereld
  • Gullfoss, de gouden waterval

  • Aurora Borealis, het noorderlicht

  • en nog veel meer ...

Ontdek de overweldigende natuur door het volgen van een van de routes zoals the Diamond Circle, the Arctic Coast Way of the Westfjords Way

Vakanties naar IJsland

ijsland

Rondreizen

De verscheidenheid aan natuur, het noorderlicht en nog veel meer kan je ontdekken tijdens een rondreis. Bekijk de mogelijkheden voor een rondreis in een huurauto of camper. Ook groepsreizen.
reykjavik

Stedentrip Reykjavik

Maak een stedentrip naar deze hippe trendy stad. Maak een dagtrip om de prachtige natuur van IJsland te ontdekken en ontspannen kan in de Blue Lagoon. Een stedentrip Reykjavik kan je eenvoudig combineren met New York!
blue lagoon

Blue Lagoon & Sky Lagoon

IJsland heeft veel te bieden voor een wellnessvakantie. De overweldigende natuur, de geothermale baden in het landschap en de Blue Lagoon. Deze en nieuwe Sky Lagoon liggen vlakbij Reykjavik.

Bekijk de tours en excursiemogelijkheden op IJsland