arrow_drop_up arrow_drop_down

Vakantiehuizen, hotels & meer in Nederland

Onze tips

sportzomer veluwe

Beleef de sportzomer in Nederland

Deze zomer wordt een echte sportzomer met de Olympische Spelen en het EK Voetbal maar ook Formule 1, Tour de France en nog veel meer.

Wil je deze sportevenementen samen beleven op een groot terras in een vakantiepark tijdens een sportbreak? Ook diverse activiteiten!

Boek een midweek of weekend vanaf € 296 per app/bungalow.

fietsvakantie

Fietsvakanties met verblijf in hotel of op camping

Nederland op de fiets ontdekken? 

Boek een fietsvakantie met verblijf in een hotel en bagagevervoer. Een rondje rond het IJsselmeer, de Elfsteden of een culinaire fietstocht in Twente!

Of boek een fiets & kampeervakantie!

Er zijn al fietsvakanties vanaf 4 dagen.

Vanaf € 135 p.p.

Workation 

in Nederland

Nu thuiswerken tot het normale leven behoort, kan je vrijwel overal werken. Thuis maar ook in een vakantiewoning of appartement.

Wil je thuiswerken in een andere omgeving? Lees meer over de mogelijkheden waar je overdag rustig kunt werken met goede wifi maar  er ook voldoende mogelijkheden zijn om te ontspannen.

Vakantiehuizen & campings

Vakantiehuizen in Nederland

Op zoek naar een vakantiehuis in Friesland, op de Veluwe of in een van onze andere provincies.

Ook bijzondere locaties zoals een watervilla op Natural Resort Fryslân. Bekijk het aanbod van individuele vakantiehuizen.

Vakantiehuizen aan zee

Verblijf in een van de luxe vakantiehuizen aan zee om heerlijk uit te waaien. Vaak op slechts enkele minuten loopafstand van het strand. Geniet van zon, zee, strand en wellness op kleinschalige vakantieparken.

Luxe campings in Nederland

Geniet van de vrijheid op een camping, ook met 5 sterren. Verblijf bijvoorbeeld op camping De Luttenberg, in de Overijsselse bossen, of op camping Eiland van Maurik in de Betuwe met verschillende watersportactiviteiten.

Hotels, appartementen en B&B's

Hotelarrangementen

Op zoek naar een leuk hotelarrangement? Zoals verblijf in een kasteelhotel, in een boutique hotel inclusief diner in een Michelin* restaurant of een fietsarrangement? Bekijk de mogelijkheden

Fletcher Hotels

Fletcher heeft een groot aanbod van hotels. Aan de kust, in steden, in de natuur. Ontdek Nederland en boek een mini-vakantie, een fiets/wandelarrangement of een van de andere? 

Lekker uitwaaien aan de kust

Een paar dagen uitwaaien aan de kust? Bezoek een van de Waddeneilanden of de mooie kust van Zeeland, Noord- of Zuid-Holland. Mogelijkheden te over!

Breid je holidaybreak uit met een leuke fiets/wandelroute of andere excursie!

Culinaire fietsroutes

Maak een lekkere fietstocht tijdens je holidaybreak. Er zijn meer dan 200 fietstochten langs de deelnemende restaurants. Begin met koffie en gebak en al trappend eet je bij verschillende restaurants het voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert!

Culinaire wandelroutes

Naast fietsroutes zijn er ook wandelroutes langs de deelnemende restaurants. Maak een keuze uit een van de 60 smakelijke wandelroutes. Tussen de wandeletapes maak je stops voor een een gerecht. Er zijn zowel ochtend- als middagwandelingen. 

Fietstours

Ontdek de leukste steden van ons land met of zonder een gids tijdens een van de fietstours. Interessante verhalen en weetjes maken de fietstour tot een perfecte manier om een stad te ontdekken. Amsterdam, Rotterdam maar ook Zwolle, Breda, Delft, Alkmaar en ...