België

België voor stedentrip, natuur, gastronomie maar ook  wellness en golf!

De Belgische steden zijn een geliefde bestemming voor een stedentrip met de historische binnensteden, de leuke winkels en het lekkere eten met een Belgisch biertje. Verder hoort bij een bezoek aan België eigenlijk een frietje bij het frietkot of met mosselen en kan je niet thuis komen zonder een heerlijke doos pralines.

Naast de steden uiteraard de kust en de Ardennen voor een actieve vakantie. De golfers hebben een ruime keuze aan golfbanen, o.a. in de omgeving van Brussel en Waterloo en voor ontspanning zijn er niet alleen wellnesshotels maar ook de Thermen van Spa. Kortom, voor een ieder is er een vakantie bij onze zuiderburen!


Bekijk de mogelijkheden voor een vakantie naar België en regelmatig schrijven we een blog over België. 

Vakanties naar België
Video's over België

Bier, chocolade en meer in Brussel

Liefhebber van chocolade en bier? Dan is Brussel een smakelijke bestemming voor een stedentrip. Deze Europese hoofdstad heeft veel te bieden op gebied van culinair gebied! Ontdek de culinaire hotspots tijdens een bier, chocolade & frites tour! Vanaf 9 september opent het  grootste interactieve biercentrum ter wereld, Belgian Beer World, haar deuren en in het najaar zijn er ook bierfestivals.

 Brussel herbergt daarnaast diverse Unesco Werelderfgoeden. Naast de bekende Grote Markt vier gebouwen van Victor Horta in de prachtige Art Nouveau-stijl.

Vakanties naar België

Natuurhuisjes

Verblijf in een van de natuurhuisjes in België. In de Ardennen, Eifel of in een van de andere regio's. Ook groepsaccommodaties.

Fietsen & Wandelen

Fietsen langs de Maas, een culinaire fietstocht of de Vennbahn volgen? Ook voor wandelaars zijn er diverse mogelijkheden.

Brugge

Stedentrip Brugge of ???

Boek een stedentrip met de trein naar Antwerpen, Brugge of Brussel. De trein is wel zo handig voor een bezoek aan een stad!

Culturele groepsreizen

De Art Nouveau in Brussel bewonderen tijdens een groepsreis. Of een van de themareizen rondom WOI, Napoleon of Van Eijk?

Wellness

Niet ver van Maastricht en Luik kan je in Spa in dit kuurstadje of een van de wellnesshotels die België rijk is.

Golf

Rondom Brussel en Waterloo bevinden zich vele golfbanen maar een balletje slaan kan ook in de Ardennen en andere delen van België.