België

België voor stedentrip, natuur, gastronomie maar ook  wellness en golf!

De Belgische steden zijn een geliefde bestemming voor een stedentrip met de historische binnensteden, de leuke winkels en het lekkere eten met een Belgisch biertje. Verder hoort bij een bezoek aan België eigenlijk een frietje bij het frietkot of met mosselen en kan je niet thuis komen zonder een heerlijke doos pralines.

Naast de steden uiteraard de kust en de Ardennen voor een actieve vakantie. De golfers hebben een ruime keuze aan golfbanen, o.a. in de omgeving van Brussel en Waterloo en voor ontspanning zijn er niet alleen wellnesshotels maar ook de Thermen van Spa. Kortom, voor een ieder is er een vakantie bij onze zuiderburen!


Bekijk de mogelijkheden voor een vakantie naar België en regelmatig schrijven we een blog over België. 

Vakanties naar België
Video's over België
circuit-spa-francorchamps

Het Circuit van Spa-Francorchamps bestaat honderd jaar!

Vanaf zomer 2021 viert het legendarische Circuit van Spa-Francorchamps zijn honderdste verjaardag met bijzondere activiteiten! Prachtig gelegen in de beboste heuvels van de Ardennen bij het stadje Spa, is het circuit een van de mooiste circuits in de autosport en favoriet bij coureurs over de hele wereld.

De Formule 1 Grand Prix met Max Verstappen zal in het weekend van 27-29 augustus gehouden worden. 

Vakanties naar België

Natuurhuisjes

Verblijf in een van de natuurhuisjes in België. In de Ardennen, Eifel of in een van de andere regio's. Ook groepsaccommodaties.

Fietsen & Wandelen

Fietsen langs de Maas, een culinaire fietstocht of de Vennbahn volgen? Ook voor wandelaars zijn er diverse mogelijkheden.

Brugge

Stedentrip Brugge of ???

Boek een stedentrip met de trein naar Antwerpen, Brugge of Brussel. De trein is wel zo handig voor een bezoek aan een stad!

Culturele groepsreizen

De Art Nouveau in Brussel bewonderen tijdens een groepsreis. Of een van de themareizen rondom WOI, Napoleon of Van Eijk?

Wellness

Niet ver van Maastricht en Luik kan je in Spa in dit kuurstadje of een van de wellnesshotels die België rijk is.

Golf

Rondom Brussel en Waterloo bevinden zich vele golfbanen maar een balletje slaan kan ook in de Ardennen en andere delen van België.