Frankrijk

Frankrijk voor stedentrip, rondreis maar ook wellness, wijn en golf!

Voor velen is Frankrijk de ultieme vakantiebestemming. Pittoreske dorpen, mooie natuur, de kust met de badplaatsen maar ook het lekkere eten en uiteraard de wijnen.

Op deze pagina een overzicht van de mogelijkheden. Van een stedentrip naar Parijs of Nice tot wijnreizen en wintersportvakanties.


Regelmatig schrijven we een blog over Frankrijk. 

Vakanties naar Frankrijk 

Troyes & Langres in zuiden van Champagne

Breng tijdens een bezoek aan de Champagnestreek ook een bezoek aan het zuidelijk deel met de mooie steden Troyes en Langres.


Deze steden zijn ook een prima stop onderweg naar het zuiden van Frankrijk.

Vakanties naar Frankrijk

Rondreizen

Maak een rondreis door een of meerdere regio's. Denk aan Elzas & Vogezen, Normandië & Bretagne, Bordeaux & Dordogne of Provence & Côte d'Azur.

Stedentrip Parijs of Nice

Parijs blijft een geweldige bestemming voor een stedentrip. En op zoek naar een zonnige bestemming? Denk dan aan Nice aan de Côte d'Azur.

Wintersport

Wintersport in Frankrijk betekent ook lekker eten. Maar dat niet alleen, de skigebieden hier behoren tot de hoogstgelegen skigebieden met goede faciliteiten.

Wijn & culinair

Een wijnreis naar wijnland Frankrijk? Bezoek de Champagne of Elzas op een paar uur rijden of iets verder naar de Bourgogne en Loire. Of reis naar het zuiden voor een zonnige wijnreis.

wellness

Wellness

Verblijf in een van de wellnesshotels voor een ontspannende vakantie. Frankrijk is ook het land voor thalassotherapie aan de kust en balneotherapie in de kuuroorden

Golf

Golfen in de omgeving van Parijs maar ook aan de Opaalkust, in Bretagne of aan de Côte d'Azur. Voor een korte golfbreak van een paar dagen maar ook langer.

Fietsen & Wandelen

Fietsen of wandelen door Frankrijk. Een trektocht of vanuit 1 plek. Grote keuze door diverse regio's vanaf 4 dagen.

Culturele groepsreizen

Maak een culturele groepsreis door Frankrijk. Glasvensters van Mark Chagall, Gothiek in Frankrijk, WOII in Normandië of door wijnregio's.

moezel

Riviercruises

Een riviercruise over de Rhône of de Garonne vanuit Bordeaux? Een bijzondere manier om een wijnregio te ontdekken.