Met Corendon ook naar Curacao
23 mei 2023 
in Blog

Met Corendon ook naar Curacao

Corendon biedt al enige tijd Curaçao aan als vakantiebestemming. Je vliegt dan met KLM maar vanaf 3 november bieden ze ook eigen vluchten aan!

Je kan kiezen uit 5 vluchten: op maandag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag. De vlucht van Schiphol vertrekt om 12.30 uur en komt om 16.00 uur lokale tijd aan. De terugvlucht vanaf Curaçao gaat om 18.00 uur, en landt de volgende ochtend rond 7.40 uur op Schiphol. 

Tijdens de negen uur durende vlucht wordt een maaltijd, snack en drankje geserveerd. Wie meer keuze wil hebben kan dat via de buy-on-board service kopen. Elke passagier beschikt aan boord over een eigen tv-scherm met een ruime keuze aan films, series, muziek en games. 

Wie extra beenruimte, een stoel aan het gangpad of een gegarandeerde plek naast een reisgenoot wil hebben kan dat zelf online regelen. Handbagage is gratis, voor ruimbagage moet worden bijbetaald.

Curaçao, een heerlijke vakantiebestemming

Curaçao is een land van kraakheldere zee, een zalvend briesje en meer dan 35 beeldschone stranden. Maar er zijn nog zoveel meer dingen die het eiland speciaal maken. Van het verkennen van een onbewoond eiland tot kitesurfen: op het eiland is elke dag wel iets nieuws te ontdekken.

Willemstad is één van de meest iconische plekken met de Handelskade, bruisende markten en de oude Pontjesbrug, die ook wel eens de 'Swinging Old Lady' wordt genoemd.

160.000 inwoners en meer dan 50 nationaliteiten: dat is Curaçao.  Het rijke culturele verleden zie je terug in de kunst om je heen, de vrolijke mensen, de muziek en in de keuken.  

Vakantie boeken met Corendon?

Altijd al naar dit mooie eiland willen gaan? Nu of vanaf november en dan de winter ontvluchten? Boek dan nu alvast je vakantie!