De Formule 1 met Max Verstappen bijwonen?
01 januari 2023 
in Blog

De Formule 1 met Max Verstappen bijwonen?

Wil je Max dit jaar toejuichen en dit wellicht combineren met een vakantie? Bekijk de mogelijkheden van de reisaanbieders die reizen aanbieden naar de Grand Prixs, zoals Traveldeal en TUI.

In Bahrein is de Grand Prix een spektakel onder de nachtelijke hemel van de woestijn. Je kunt geweldige races en behoorlijke inhaalacties verwachten door de wind, racen onder schijnwerpers en de grote temperatuurschommelingen tussen de sessies.  TUI biedt een compleet arrangement inclusief toegangskaarten voor de Gulf Air Bahrain Grand Prix 2023.

Deze Grand Prix wordt op het circuit van Barcelona gehouden dat met een 4,7 km lange track een van de meest uitdagende banen van het Formule 1-seizoen is. Combineer dit met een bezoek aan Barcelona of een strandvakantie aan de Costa Brava!

Traveldeal heeft diverse reizen, met eigen vervoer, bus, vlucht of speciale Oranje-charter.

De Grand Prix van Oostenrijk vindt plaats in Spielberg. Het is één van de snelste en kortste circuits van de Formule 1-kalender dit jaar. Met een lengte van 4,3 kilometer is de track relatief kort en heeft 9 bochten. Toch zorgt het voor mooie inhaalacties en spectaculaire races.

Traveldeal en TUI bieden reizen naar de Grand Prix van Oostenrijk.

De Grand Prix van Hongarije wordt gereden op de Hungaroring in Mogyorad, ten noorden van de stad Boedapest. Traveldeal biedt een vliegreis naar Budapest.

Woon deze zomer deze Grand Prix bij op het circuit van Spa-Francorchamps. Maak een keuze uit de hotels en de diverse soorten kaarten. Meer info ...

In Monza wordt de Grandprix van Italië gereden. Hier bij zijn? Boek deze reis inclusief vlucht naar Milaan, overnachtingen, transfers en weekendticket! Meer info ...

Binnenkort zijn er ook reizen naar de andere Grand Prixs!