Nederland

Nederland heeft veel te bieden voor een vakantie. Aan de kust, op een van de waddeneilanden of in het binnenland met de heuvels in Zuid-Limburg, het parklandschap van Twente, de Veluwe en nog meer mooie plekken.

Ook voor een stedentrip biedt Nederland vele mogelijkheden. Denk eens aan een trip langs de hoofdsteden van onze provincies. En natuurlijk is Nederland een fiets- en wandelland!

Bekijk de mogelijkheden voor een vakantie in Nederland en regelmatig schrijven we een blog over Nederland als vakantiebestemming. 

Mini-vakantie bij Fletcher

Fletcher biedt diverse arrangementen om er even helemaal uit te zijn. Zoals een 5-daagse mini-vakantie of een 3-daags Lekker Wegarrangement. Een prima manier om Nederland te ontdekken op de fiets of wandelend. De arrangementen zijn inclusief informatiepakket met fiets/wandelroutes.


Nu ook 3=2 actie; 3 overnachtingen voor de prijs van 2!

Boek een van de accommodaties in Nederland. Van luxe hotels, glamping tot een nautuurhuisje midden in de natuur. 

Ook groepsaccommodaties. 

Fietsen vanuit Amsterdam of Giethoorn? Ook diverse trektochten zoals Hollandse Waterlinie. Ook voor wandelaars diverse opties waaronder het bekende Pieterpad. En dagtochten.

Van Groningen tot Maastricht. Zo veel steden hebben interessante binnensteden. Denk ook aan de Hanzesteden of de hoofdsteden van onze provincies.

Culturele groepsreizen rondom o.a. thema's als Bruggen naar de vrijheid, Spinoza, Hanzesteden, Art Nouveau en Amsterdamse School.

Bezoek een van de thermen of verblijf een van de wellnesshotels die Nederland rijk is. Ook vakantiehuizen met jacuzzi.

Een balletje slaan op Ameland of in een van de provincies. Ook combinatie met België of Duitsland.