Nederland

Ontdek je eigen land!

Nederland heeft veel te bieden voor een vakantie. Aan de kust, op een van de waddeneilanden of in het binnenland met de heuvels in Zuid-Limburg, het parklandschap van Twente, de Veluwe en nog meer mooie plekken.

Ook voor een stedentrip biedt Nederland vele mogelijkheden. Denk eens aan een trip langs de hoofdsteden van onze provincies. En natuurlijk is Nederland een fiets- en wandelland!

Bekijk de mogelijkheden voor een vakantie in Nederland en regelmatig schrijven we een blog over Nederland als vakantiebestemming. 

fietsvakanties nederland

Culinaire fietstochten

Wil je een fietstocht maken door het Nederlands landschap én lekker eten? Boek een culinaire fietsvakantie en maak een keuze uit een van de vier mogelijkheden, van Friesland tot Limburg!

Vakanties in Nederland

Hotels, vakantieparken en ...

Boek een van de accommodaties in Nederland. Van luxe hotels, glamping tot een nautuurhuisje midden in de natuur. 

Ook groepsaccommodaties. 

Fietsen & Wandelen

Fietsen vanuit Amsterdam of Giethoorn? Ook diverse trektochten zoals Hollandse Waterlinie. Ook voor wandelaars diverse opties waaronder het bekende Pieterpad. En dagtochten.

Stedentrip

Van Groningen tot Maastricht. Zo veel steden hebben interessante binnensteden. Denk ook aan de Hanzesteden of de hoofdsteden van onze provincies.

Culturele groepsreizen

Culturele groepsreizen rondom o.a. thema's als Bruggen naar de vrijheid, Spinoza, Hanzesteden, Art Nouveau en Amsterdamse School.

Wellness

Bezoek een van de thermen of verblijf een van de wellnesshotels die Nederland rijk is. Ook vakantiehuizen met jacuzzi.

Golf

Een balletje slaan op Ameland of in een van de provincies. Ook combinatie met België of Duitsland.