Spanje met de Balearen en Canarische Eilanden

Spanje voor zonvakantie, stedentrip, rondreis maar ook wijn, wellness en golf!

Spanje heeft zo veel te bieden. Uiteraard de mooie kust met de baaien, stranden, badplaatsen en pittoreske vissersplaatjes maar ook veel cultuur en natuur.

Spanje is dan ook een bestemming voor iedereen. Voor de liefhebber van zon & strand maar ook als je houdt van fietsen en wandelen in de natuur, stedentrips of op zoek bent naar een culturele rondreis of golfvakantie. Voor een extra ontspannende vakantie is er een ruime keuze aan wellnesshotels en de foodies en wijnliefhebbers komen ook zeker niets te kort!


Bekijk de mogelijkheden voor een vakantie naar Spanje en regelmatig schrijven we een blog over Spanje.

Vakanties naar Spanje
Video's over Spanje

De zoutpannen van Añana in Baskenland

De zoutvlaktes van Añana in Baskenland zijn een van de oudste zoutfabrieken ter wereld, met meer dan 7.000 jaar oude geschiedenis. Deze zoutvallei is momenteel een van de meest spectaculaire en best bewaarde culturele landschappen in Europa. 

Zijn waarde ligt niet alleen in de unieke architectuur of in de meer dan 7.000 jaar gedocumenteerde geschiedenis maar ook in de geologische kenmerken, biodiversiteit en de perfecte harmonie van dit alles.

Vakanties naar Spanje

costa brava

Zonvakantie 

Costa's

Ontdek een van de Costa's op het vasteland van Spanje. Van de Costa Brava in het noorden tot Costa de la Luz in het zuiden.

Zonvakantie Balearen

Mallorca en Ibiza zijn de bekendste eilanden van de Balearen. Minder bekend zijn Formentera en Menorca.

Zonvakantie Canarias

De vulkaanlandschappen op de Canarische eilanden zijn magisch. Evenals de eeuwenoude bossen, de duinen en de zee.

bilbao

Stedentrips 

Spanje

Spanje is een geliefde stedentripbestemming. Madrid, Barcelona maar ook Bilbao, Sevilla, Malaga en ...

Fietsen & Wandelen

Fietsen op de Via Verdes of langs de kust. Wandelen langs de kust, op Palma of naar Santiago de Compastella. Zowel vanaf standplaats als trektochten.

Culturele groepsreizen

Maak een culturele groepsreis door Spanje. Andalucië maar ook andere regio's en eilanden. Ook Semanta Santa en individuele culturele rondreizen.

Rondreizen/Fly-drive

Maak een rondreis op het vaste land van Spanje of de eilanden. Andalucië, Catalonië, Baskenland maar ook Tenerife en La Palma.

Ook in combinatie met Portugal.

Wijn & culinair

Heerlijke Spaanse wijn maar ook cava en sherry. Bezoek de bekende wijnregio's zoals Rioja en Priorat maar vergeet ook de niet zo bekende. De Penedès bij Barcelona is hét cavagebied.

wellness

Wellness

De vele wellnesshotels, medical spa’s en kuuroorden met hun thermale baden maken Spanje een prima bestemming voor een wellnessvakantie.

Golf

Boek een golfvakantie naar het vasteland van Spanje of een van de eilanden. Geweldige golfbestemming het hele jaar.

Ook clinics.